Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη  βρέθηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131, προκειμένου να απολαύσει επί σκηνής τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη στην πρεμιέρα της παράστασης «Μπακαλόγατος».

Ο «Μπακαλόγατος» τη φετινή σεζόν επιστρέφει σε μια ανατρεπτική μουσική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη με τον αγαπημένο μας Γιάννη Ζουγανέλη στον ομώνυμο ρόλο του «Ζήκου» και ένα επιτελείο γνωστών ηθοποιών. Μαζί τους ο Γιώργος Αρμένης στον ρόλο του μπακάλη.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης ο Γιάννης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Θέατρο Πειραιώς 131.

Η τραγουδίστρια παρακολούθησε την θεατρική παράσταση με την μητέρα της, Ισιδώρα Ζουγανέλη, χωρίς με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου να απουσιάζει από δίπλα της.

Πρόσφατα ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ απάντησε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της κόρης του, Ελεωνόρας με τον γνωστό ποινικολόγο.

«Αυτά που γράφτηκαν ήταν λίγο… άσχημα. Έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη στην κόρη μου και ξέρω ότι όλο αυτό που συμβαίνει την αποπροσανατολίζει. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που είπα είναι ότι επειδή γράφτηκε ότι δεν ήταν στα γενέθλιά του, θέλω να πω ότι εγώ ήμουν εκεί και ήταν και η κόρη μου εκεί και ήταν όλα μια χαρά. Το να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν είναι αλήθεια, την αποπροσανατολίζει», είχε απαντήσει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Περισσότερα Εδω