Το ψηφοδέλτιό της για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 15/4

Την εκδήλωση παρουσίασε η Αριστοτελία Πελώνη, ενώ το παρών, εκτός από τον πρωθυπουργό και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Στα ονόματα – έκπληξη που ανακοινώθηκαν σήμερα ήταν και αυτό της Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια όταν πήρε τον λόγο είπε: «Ο πρωθυπουργός θέλει να δει τις γυναίκες σε ισότιμη θέση στην κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίησή μου για ζητήματα με γυναίκες με προσκάλεσε… Με τη στήριξη του συζύγου μου, αποφασίσαμε πως είναι χρέος μου να προσπαθήσω. Η προσέγγισή μου θα είναι κυρίως ανθρωπιστική».

Όπως είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης «Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες».

Περισσότερα Εδω