Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τη φετινή σεζόν, καθώς το συμβόλαιό της με το MEGA πλησιάζει, όπως είναι γνωστό, στο τέλος του. Ενώ υπάρχουν πολλά σενάρια που διακινούνται τις τελέυταίες εβδομάδες, κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ποιο θα είναι το μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Αν και κρατείται μυστικό ακόμα και το αν η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει συνάντηση με τους ανθρώπους του MEGA και αν οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για το πώς θα συνεχίσει η συνεργασία τους, οι αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του Zappit και του Γιώργου Σκρομπόλα, λένε πως η παρουσιάστρια όχι μόνο έχει συναντηθεί με στελέχη του καναλιού αλλά έχει κουβεντιάσει και πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ζappit και του Γιώργου Σκρομπόλα, το Mega έχει κάνει τρεις προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια. Η μία έχει να κάνει με εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, η δεύτερη με πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη και η τρίτη, η οποία θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν γίνει πραγματικότητα, έχει να κάνει με την επιστροφή της παρουσιάστριας στην πρωίνή ζώνη 10 – 1.

Η συγκεκριμένη πρόταση, εκτός ότι θα σηματοδοτούσε την μεγάλη επιστροφή της Ελένης στη ζώνη που της έδωσε τον τίτλο της «βασίλισσας», αντιλαμβανόμαστε ότι θα προκαλέσει ντόμινο εσωτερικών εξελίξεων στο Mega, καθώς θα επηρεάσει όλα τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του σταθμού.

Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, η παρουσιάστρια δεν έχει δώσει την απάντησή της για καμία από αυτές τις προτάσεις. Σημαντικό μέρος των διαπραγματεύσεων αποτελεί -όπως είναι εύκολα αντιληπτό- το οικονομικό κομμάτι.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται αρκετοί όροι που συζητούν το MEGA και η Ελένη Μενεγάκη, οι οποίοι θα μπορούσαν, ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσουν οι δύο πλευρές, να αλλάξουν κατά πολύ ή ακόμα και να ανατρέψουν την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να αναμένουμε αποτέλεσμα νωρίτερα από την περίοδο τυ Πάσχα.

Περισσότερα Εδω