Η εκδήλωση ΚΑΡ.Π.Α. – Απινίδωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη First Aid Supply and Training και τη First Alid Provider Hellas, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 09:00 – 11:00, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο – Campus Λάρισας.

Στόχος του προγράμματος

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων, σχετικά με τη πρόληψη και αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού σε ενήλικα άτομα από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή. Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν. Παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης του σχετικού πιστοποιητικού παρακολούθησης κατόπιν ηλεκτρονικής αξιολόγησης με επιπλέον οικονομική συμμετοχή 20 ευρώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τη σωστή εφαρμογή της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED). Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για κάθε ιδιώτη, ανεξάρτητα από την επαγγελματική ιδιότητα ή το προηγούμενο γνωστικό υπόβαθρο.

Εισηγητές: Ιωάννης Μπέκιος & Ιωάννης Νικολάου Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της RTI – Rescue Training International.

Πληροφορίες: Μιχαήλ Αντωνούλης mantonoulis@mitropolitiko.edu.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω