Ειδική εκδήλωση για παιδιά και γονείς, με αφορμή την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα, πραγματοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων. Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από το κτίριο Κατσίγρα, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λάβουν χώρα δραστηριότητες για τα παιδιά με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις αξίες τους. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ζωγραφική για παιδιά, όπου δάσκαλοι από τις λέσχες πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε μια δημιουργική δραστηριότητα ζωγραφικής, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, σε ένα ταμπλό θα εκτίθενται ζωγραφιές μαθητών από σχολεία του Δήμου Λαρισαίων και ζωγραφιές των συμμετεχόντων στη δράση. Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας θα πλαισιώσει την εκδήλωση, με τον Εθνικό και τον Ολυμπιακό Ύμνο. Τέλος, θα γίνουν και αθλητικές δράσεις αντισφαίρισης δρόμου (street tennis) με συμμετοχή αθλητών και παιδιών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω