Η καρδιά του Σοροπτιμιστικού ιδεώδους της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης κτύπησε δυνατά και ηχηρά στην καρδιά της χώρας και της Θεσσαλίας, στη Λάρισα, με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Λάρισας παρουσία της Προέδρου της Σοροπτιμιστικής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Hafdis Karlsdottir και της προέδρου Επέκτασης Alice Even καθώς και Σοροπτιμιστριών από όλους τους Ομίλους της χώρας.

Ημέρες χαράς, ώρες γεμάτες δράση σημειώθηκαν με τη συνεύρεση και συνένωση άξιων γυναικών της Λάρισας που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προώθηση των στόχων του Σοροπτιμισμού που αφορούν στην ενδυνάμωση των γυναικών με εκπαίδευση και ενημέρωση, στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και κυρίως στην από κοινού δράση για προώθηση θεμάτων που αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα.

Η πρόεδρος του νεοσύστατου Ομίλου Μαριάνα Νάκου παρέλαβε από την Hafdis Karlasdottir την Χάρτα ίδρυσης του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Λάρισας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Απριλίου στο Imperial Hotel όπου έγινε η παρουσίαση των μελών που είναι οι : Ευαγγελία Αργυρακούλη, Νίκη Δαπόντε, Ντίνα Ζήσου, Δώρα Καναβού, Γαρυφαλλιά Καρυστιανού, Λιλίκα Καστανίδου, Όλγα Κατσαρού, Εύα Κίτα, Στέλλα Κίτα, Γωγώ Κοντοπούλου, Άννα Λαρίση-Ξανθοπούλου, Ρουμπίνη Λεονταρή, Δήμητρα Μιχαλοπούλου, Κατερίνα Ντόντου, Έφη Οικονόμου, Χριστίνα Παναγή, Μαρίζα Παπαευθυμίουl, Λιάνα Παπαχατζή, Βίκυ Πατσίδου, Εύη Ράπτου, Βαρβάρα Συμεωνίδου, Μαρία-Ρίτα Στυλοπούλου, Όλγα Τσιούρβα. Στην πρόεδρο δωρίθηκε εικαστική αποτύπωση της παλιάς Λάρισας δια χειρός της ζωγράφου – μέλους του νέου Ομίλου Κατερίνας Ντόντου.

Η εκδήλωση έκλεισε σε πανηγυρικό κλίμα με χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Είχε προηγηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου 2024 η υποδοχή των Σοροπτιμιστριών με εκδήλωση γνωριμίας στο Φρούριο της Λάρισας καθώς και ξεναγήσεις στην πόλη της Λάρισας, σε μουσειακούς χώρους και αξιοθέατα. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Απριλίου 2024 με αποχαιρετιστήριο γεύμα στο «Στέκι του Νικόδημου» με την υπόσχεση για άμεση συνεύρεση έχοντας αποκομίσει η κάθε μια τη χαρά και τη δύναμη της κοινής δράσης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω