Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ» το πρωί του Σαββάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα MeToo και πως επηρέασε τη ζωή της μετέπειτα αλλά και στο διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Όλα όσα έκανα για το metoo το έκανα για τον γιο μου. Έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα του επιτρέπω στον εαυτό μου να κακοποιείται. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή. Οι λέξεις ακόμα δεν μπορούν να βγουν από το στόμα μου.

Είναι η αίσθηση του ότι θέλω να υπάρχω ολόκληρη με τα όριά μου. Και αυτό να το ξέρει και το παιδί μου να το κάνει. Πήγα κόντρα σε όλο αυτό, έπρεπε να παλέψω πολύ με εμένα, ήμουν φτερό στον άνεμο», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

«Μετά το διαζύγιο ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι εν γένει. Δεν ήξερα πως κινείται το σύστημα, οπότε έλεγα ότι αφού ήμασταν μαζί τώρα πρέπει να πω γιατί δεν είμαστε μαζί. Μπορεί να είναι και χαζές σκέψεις. Αυτή είναι η αγωνία μου να μη στεναχωρήσω εσένα, να μην σε απαξιώσω. Σίγουρα υπάρχει κάποια ρίζα ενοχής» ανέφερε επίσης η Λένα Δροσάκη.

«Ένα τέτοιο γεγονός (το MeToo) έφερε κλονισμό σε μένα κυρίως και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και εκτός σπιτιού πράγματα. Και ο ερχομός του παιδιού, η μητρότητα ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα» τόνισε επίσης η ηθοποιός.

 

Περισσότερα Εδω