Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και στον Γιώργο Λεμπέση μίλησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός μουσικός και ερμηνευτής αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, αλλά και στα όσα γράφτηκαν εκείνη την δύσκολη – για εκείνον -περίοδο τα media.

«Έχω θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος κι έγραφαν διάφορα σχόλια ότι καλώς να φύγει από την ζωή. Είχε βγει κι ένας δημοσιογράφος που είχε πει ότι είχε “φύγει”, ενώ δεν είχε “φύγει”. Μου έλειψε να βλέπω τους δύο γονείς στο σπίτι.

Μου έλειψε η επικοινωνία. Έβλεπα την μητέρα μου και κάποια ΣΚ τον πατέρα μου. Το οικογενειακό περιβάλλον της καθημερινότητας ή των γιορτών που ήμασταν μαζί, το έχω ζήσει ελάχιστα» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής.

Και πρόσθεσε σχετικά με τη δική του εμπειρία ως πατέρας: «Μπαμπάς δεν γεννιέσαι. Δεν ξέρεις πως είναι οι συνθήκες όταν αποκτάς αυτό το δώρο της ζωής. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι γεννημένος μπαμπάς. Μου αρέσει πολύ όλο αυτό που ζω, το αγαπώ πολύ και μου αρέσει να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς. Από την ώρα που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν»  είπε στην πρωινή εκπομπή του Open ο Γιάννης Βαρδής. 

Περισσότερα Εδω