Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά την πληθώρα αντιδράσεων που προκάλεσε το σεξιστικό σχόλιό του, φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Τι λες τώρα», στο Mega. Μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός τόνισε πως δε θα ζητούσε συγγνώμη.

«Οι φίλοι μου γέλασαν γιατί ξέρουν ποιος είμαι και κατάλαβαν το χιούμορ μου. Λάθος και χιούμορ εγώ τα βάζω στην ίδια κατηγορία. Χθες στον ΑΝΤ1 είπα ασυναρτησίες που δεν θα ξαναπώ. Δεν πιστεύω στη νεοελληνική οικογένεια. Λένε πολύ χειρότερα από αυτά που είπα εγώ σε μια εκπομπή. Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη συγγνώμη» είπε μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετήθηκε σχετικά.

«Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω. Ενώ έχει πει όσα έχει πει, έρχεται σήμερα και λέει αυτά τα πράγματα για τις οικογένειες. Εγώ εκεί έπαθα μεγαλύτερο σοκ. Επειδή εγώ έχω περάσει μια διαδικασία τέτοιας συγγνώμης, είναι και λυτρωτικό και απαραίτητο.

Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό σου, ότι έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί. Πραγματικά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σου ξεφεύγει κάτι και μετά να συνειδητοποιείς τι έχει γίνει και να λες πω πω Χριστέ μου. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τις οικογένειες, μου το έκανε ακόμα χειρότερο» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον «αέρα» του «Τι λες τώρα».

Περισσότερα Εδω