Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε απόψε, βράδυ Δευτέρας ο βουλευτής της Α’ Αθηνών, κ. Παύλος Γερουλάνος, ως κεντρικός ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λάρισας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του κόμματος, στο Circus Entertainment Hub. Πλήθος φίλων και μελών της παράταξης παρευρέθηκε στην εκδήλωση, στην οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και τα αγροτικά ζητήματα, ενόψει της καθόδου των αγροτών στην Αθήνα, αύριο Τρίτη

Ο κ. Γερουλάνος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι τιμή να βρίσκομαι σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή της χώρας για την πίτα του ΠΑΣΟΚ, να θυμίσουμε στον κόσμο γιατί είμαστε εδώ. Είμαστε η πιο αξιόπιστη αντιπολίτευση στα μεγάλα θέματα που μαστίζουν την περιοχή. Θα δείξουμε τι είναι αυτό το οποίο θα κάνουμε για να αναδείξουμε στην Αθήνα, για να μην ξεχαστεί ο κόσμος που υποφέρει και να πετύχουμε να αποκατασταθούν οι ζημιές στον βαθμό που να δημιουργεί μια πραγματική στρατηγική για την περιοχή και για τον αγροτικό κόσμο. Ο κ. Μητσοτάκης “πληρώνει” αυτόν τον καιρό το ότι αγνόησε τους αγρότες και τη Θεσσαλία την προηγούμενη τετραετία. Το κόστος αυτό το βλέπει τώρα και γι’ αυτό οι αγρότες επιμένουν να αποκατασταθούν οι ζημιές και να δημιουργηθεί μια αγροτική πολιτική που να μπορεί να κοιτάξει αυτόν τον κόσμο στα μάτια και να πάει την αγροτιά μπροστά. Σε αυτό σας διαβεβαιώ ότι και εμείς προσωπικά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τον κόσμο να βρει ξανά τον βηματισμό του και να προχωρήσουμε μπροστά με αισιοδοξία, για να νιώσει ο κόσμος ότι είμαστε δίπλα του».

«Είναι εξαιρετικά σημαντική η μέρα που οι άνθρωποι του τόπου μας, η “παραγωγική μας μηχανή”, αγρότες και κτηνοτρόφοι, βρίσκονται καθοδόν προς την Αθήνα και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κάνει την πολιτική της συνάντηση. Έχουμε μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενούμε τον σύντροφο και συνάδελφο στη Βουλή, τον αγαπητό φίλο, Παύλο Γερουλάνο, στη Λάρισα προκειμένου να ανοίξουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, να “πιάσουμε” τον ρυθμό των ανθρώπων της περιοχής μας που μαστίζονται από την ακρίβεια, αλλά και από τα μεγάλα πρόβλημα που έφεραν οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και ταυτόχρονα να δώσουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά ξανά και έτοιμο να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και να δώσει ξανά στον λαό μας ζωή με αξιοπρέπεια», δήλωσε η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, στον χαιρετισμό του σημείωσε πως το σχέδιο που είχε εκπονηθεί σε πολλά επίπεδα, μεταξύ αυτών στην αγροτική πολιτική, τον πολιτισμό και κυρίως στην Πολιτική Προστασία γίνεται πράξη. Όπως τόνισε «πολύ σύντομα, σε δύο εβδομάδες, θα δείτε να βρίσκεται στη Θεσσαλία το κέντρο της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο έχουν μεταφερθεί πάρα πολλές υπηρεσίες και θα λειτουργεί πλέον με οθόνες, σένσορες, κάτι για οποίο θα είμαστε όλοι πραγματικά περήφανοι και χαρούμενοι». Έκανε λόγο στη συνέχεια για την πορεία των αγροτικών αποζημιώσεων, η οποία θεωρεί πως θα έχει πολύ θετική έκβαση, ενώ τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί σύντομα το φράγμα της Σκοπιάς. «Προσπάθησα να εξηγήσω ότι δεν μπορεί κανείς να υπερασπιστεί ένα σχέδιο το οποίο θα βγάζει έξω από τον σχεδιασμό του Ταμείου Ανάκαμψης το φράγμα της Σκοπιάς. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι με το σχέδιο που έχουμε εκπονήσει και θα δείτε ότι στο τέλος οι πολίτες που “ακούμπησαν” επάνω μας θα δικαιωθούν».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω