Ο Παναθηναϊκός φέρεται πως διατηρεί ανοικτή τη γραμμή με τον Σεχ Νιάς και ετοιμάζει νέα… σειρά επαφών ενόψει μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος ανέβασει μία σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την προπόνηση της Λιλ, τα οποία δείχνουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα, καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσει από τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, οι «πράσινοι» ναι μεν έχουν ισχυρό ανταγωνισμό για την απόκτηση του παίκτη από ομάδες Βελγίου (Άντερλεχτ), Γαλλίας (Μπρεστ) και Αγγλίας (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), εξακολουθούν να διατηρούν ανοικτές τις επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη, θέλοντας να δουν τις προθέσεις του και να τον πείσουν για το πρότζεκτ της ομάδας.

Εφόσον το «τριφύλλι» καταφέρει να τα βρει και να συμφωνήσει σε όλα με τον Νιάς, προλαβαίνοντας τους υπόλοιπους «μνηστήρες», θα μπορέσουν να πιέσουν περαιτέρω στη διαπραγμάτευση με τη Λιλ για την παραχώρησή του, είτε με χρήματα συν ποσοστό μεταπώλησης, είτε με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, που θα μπορεί να δαπανηθεί από τον προϋπολογισμό των «πρασίνων».

Περισσότερα Εδω