Στο πλαίσιο των καθιερωμένων «Ημερών Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», που στοχεύουν στην ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις διεθνείς αγορές, διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 13:00, στο κτήριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, 106 71 Αθήνα), η «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για τις αγορές της Τουρκίας, Αιγύπτου και Ισραήλ».

Από πλευράς Υπουργείου Εξωτερικών, την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας κ. Β. Λοΐζου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν, από τα στελέχη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων-ΟΕΥ, οι αγορές των περιοχών αρμοδιότητάς τους και οι κλάδοι που εμφανίζουν ενδιαφέρον για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με την μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων (Q&A).

Μετά το πέρας της συζήτησης προβλέπεται χρόνος για δικτύωση (networking) των στελεχών των Γραφείων ΟΕΥ με τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Η σχετική πρόσκληση: ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 15.6.23

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω