Τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη και ο ξενόγλωσσος τομέας του σχολείου διοργανωνουν τον 3ο πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό ρητορικής στην αγγλική γλώσσα «SPEAKLAB ORATORY GAMES» για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας με το σύνθημα ALL WE NEED IS EACH OTHER.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου και του λυκείου των Εκπαιδευτηρίων στην Τερψιθέα Λάρισας με τη συμμετοχή 325 μαθητών και μαθητριών από 22 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Οι μαθητές  θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στα αγωνίσματα Debate, Group Discussion, Oral Interpretation of Literature, Duet Acting Monologue, Original Oratory και Impromptu Speaking αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ενασχόληση με τη Ρητορική δεν είναι απλώς μια ευχάριστη δραστηριότητα αλλά μία μακρόπνοη και λειτουργική διαδικασία που στηρίζεται στην ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων του νου και την ομαδοσυνεργατικότητα.

Η εμπειρία της συμμετοχής θα τους προσφέρει γνώσεις, βαθύτερη σκέψη, μεστή και πλουσιότερη έκφραση, άνεση και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία τους όπως επίσης και εξοικείωση με σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω