Τέσσερα βραβεία και μία τιμητική διάκριση για τη θεατρική παράσταση «Αγάπης … ΧΗΜΕΙΑ» του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» https://lstt.eu/.

Η παράσταση απέσπασε τα Βραβεία: 1. Καλύτερης Συμμετοχής στη Δράση, 2. Σεναρίου, 3. Κοστουμιών, 4. Χιομοριστικής Εισαγωγής και Τιμητική Διάκριση για την Πρωτότυπη Διασκευή Μουσικής καθώς μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου διασκεύασαν το τραγούδι «Η Ευτυχία είναι αυτό» του Μανώλη Φάμελλου και το παρουσίασαν ζωντανά στη σκηνή με τη συνεργασία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τυρνάβου.

Το σενάριο της παράστασης έγραψαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου: Στην αυλή ενός σχολείου … Χημείας, τα Χημικά στοιχεία παρουσιάζουν τις ιδιότητές τους και γνωρίζονται. Μια ιστορία … αγάπης ανάμεσα στο Χλώριο και το Νάτριο καταλήγουν στην ένωσή τους και στη δημιουργία του αλατιού. Όμως, μια αναπάντεχη τροπή στην ιστορία θα οδηγήσει τους ήρωες σε νέες περιπέτειες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη παράσταση στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Με ανακοίνωσή του σο σχολείο ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Μουσικής Σχολής Δήμου Τυρνάβου, κ. Ρόκο Δημήτρη, και τους μουσικούς κ. Κρίκη Κώστα και κ. Μακροστέργιο Δημήτρη, καθώς και τον μαθητή του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου, Μαμανό Αχίλλειο, για τη συνεργασία τους και τη ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Στην παράσταση έλαβαν μέρος οι μαθητές της Στ’ τάξης και τη δράση συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί: Μπλάκου Θεοδώρα, Κυρατζής Αντώνης, Γώγου Βίβιαν, Μαργαρίτη Δέσποινα, Διψάνα Αλεξάνδρα, Βαλάση Ακριβή, Κουτάλου Χριστίνα, Δαγκλή Δέσποινα, Καραγιάννη Πηνελόπη, Παναγιώτου Μαρία, Γαλάνη Ζωή, Βάνης Αθανάσιος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω