Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Οδός Ζαρίφη τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις με revenge pon βίντεο της Ιωάννας Τούνη και τους δύο εμπλεκόμενους οι οποίοι παραπέμπονται σε κακούργημα. 

«Η γυναίκα μου βιώνει μια δικαίωση. Αυτοί που κατηγορούνται για το βίντεο πλέον πάνε για κακούργημα. Ας κρατήσουμε αυτό που είναι το μόνο θετικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

«Καμία απόφαση δεν θα φέρει πίσω την μητέρα της Ιωάννας που όλο αυτό της ήταν πολύ σημαντικό, γιατί πυροδότησε όλο αυτό που δυστυχώς η γυναίκα δεν είναι εδώ. Όλα από εκεί ξεκίνησαν. Όλα αλλάζουν από εκεί που γίνεσαι γονιός. Από τη στιγμή που φέρνεις μια ζωή νιώθεις υπεύθυνος για αυτή», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Ενώ πρόσθεσε: «Με το που έφερα τον γιο μου στη ζωή πρέπει να θέσουμε ασπίδες. Μπορεί να έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας, από τα λάθη μαθαίνεις. Όλο αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι για τον Πάρη η μαμά του δικαιώνεται. Μεγαλώνοντας, η προίκα που έχει αυτό το παιδί δεν είναι το καλύτερο πράγμα».

«Τον χαμό της μητέρας της δεν θα τον ξαναφέρει πίσω. Αυτό που κάθε μέρα σκοτώνεται μέσα της εσωτερικά από το 2017, δεν γυρνάει πίσω. Το μόνο που βλέπει τώρα και είναι το χαμόγελο χαράς είναι ότι για το παιδί της κάνει τα πάντα να μην βρεθεί στη θέση που βρέθηκε εκείνη». ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη μεσημεριανή εκπομπή του Open. 

 

Περισσότερα Εδω