Με αφορμή τη συνέντευξη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε τα υπονοούμενά της για εκείνους που διαχωρίζουν την ενημέρωση από τη ψυχαγωγία ενώ τόνισε πως δεν καρπώνεται την επιτυχία της εξομολόγησης, γιατί πρόκειται για μία ομαδική δουλειά.

«Αρχικά, δεν βλέπω ότι καρπώνομαι τίποτα. Είναι μία ομαδική δουλειά όλο αυτό. Το αποτέλεσμα που θα δείτε δεν είναι προσωπικό μου, είναι μία δουλειά που έχει γίνει με όλη την ομάδα μου. Δεν το είδα σαν επαγγελματική επιτυχία, αλλά πραγματικά σαν κάτι τελείως διαφορετικό.

Ήθελα να γνωρίσω την Ιωάννα και μία ευκαιρία να κάνω μία κουβέντα με ένα κορίτσι που πριν λίγες ημέρες πήγε αγέρωχο στο δικαστήριο, στάθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες και είπε ότι η δράστιδα είναι δειλή και ψυχρή. Παρά τους πόνους της, ήθελε να περάσει τα δικά της μηνύματα, εμένα αυτό με συγκλόνισε.

Επίσης, θέλω να σου πω ότι με βοήθησε η Σόνια Καζόνι στο να μιλήσει με την Ιωάννα και να της μεταφέρει ότι θέλω να μιλήσω μαζί της.

Και κάτι τελευταίο που θέλω να σας πω είναι πως όταν πήγα εκεί και γενικότερα από τις κουβέντες που κάναμε, μου είπε ότι της αρέσω και με παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια, δηλαδή από τις πρωινές εκπομπές έβλεπε εμένα… Μπορεί επειδή είμαστε συνομήλικες, μπορεί να ένιωθε πιο άνετα να μιλήσει σε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Σας παρακαλώ πολύ μη βάζετε τίτλους, γιατί όταν μιλάμε για μία κοπέλα που έχει περάσει δύσκολα, για μία γυναίκα που πασχίζει να περάσει το μήνυμά της και να δικαιωθεί δεν υπάρχει ψυχαγωγία και ενημέρωση. Υπάρχει μία αληθινή συζήτηση και το μήνυμα που περνάει. Δεν υπάρχουν ταμπέλες σε τέτοια θέματα. Εγώ με τις παρέες μου και τους ανθρώπους μου δεν πάω να βάλω τίτλους ότι τώρα είναι ενημέρωση και τώρα είναι ψυχαγωγία, είναι μία αληθινή κουβέντα. Αφήστε τους τίτλους απ’ έξω, όπως δεν σχολιάζουμε τις εμφανίσεις, να μη σχολιάζουμε και όλα τα υπόλοιπα»

Περισσότερα Εδω