Το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Πρωινό. Πιο συγκεκριμένα, στην απολογία του, ο γνωστός ηθοποιός παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα εμμονικών γυναικών και απορρίπτει το «βαρύ» κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε σοκαρισμένος με όλα όσα τόνισε ο Πέτρος Φιλιππίδης, τονίζοντας πως δεν γίνεται όλες αυτές οι γυναίκες να λένε ψέματα.

«Αυτό που βλέπουμε τώρα από τη μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με σοκάρει, είναι αυτό το οποίο παραδέχεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του – που ήταν και παντρεμένος – είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει αλλά είναι ένα σημείο που το λέει…» δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

 

«Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κ. Φιλιππίδη ξαφνικά βρέθηκε το σύμπαν των γυναικών, οι οποίες θέλουν να καταστρέψουν τον Πέτρο και κάθονται και λένε 100 ψέματα; Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλοι λένε ψέματα εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Περισσότερα Εδω