Στη σύλληψη του Κωνσταντίνου Φλώρου για την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου στο περιστύλιο της Βουλής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή να οδηγείται στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ειδικότερα, ο πρώην βουλευτής Λάρισας των Σπαρτιατών, και πλέον ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Φλώρος, σε δηλώσεις του μετά το βίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή, φέρεται να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του, επισημαίνοντας πως βγήκε «εκτός εαυτού», υποστηρίζοντας πως ο Βασίλης Γραμμένος του έβρισε τη μητέρα.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι από την Ελληνική Λύση αρνούνται ότι ο δικός τους βουλευτής Β. Γραμμένος εξύβρισε με χυδαίο τρόπο τον Κ. Φλώρο.

 

Ο βουλευτής προσήχθη, καθώς όπως έκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

«Δεν τον χτύπησα, του έκανα κεφαλοκλείδωμα»

«Ήμουν εκτός εαυτού, μού έβρισε τη μητέρα. Δεν τον χτύπησα, του έκανα κεφαλοκλείδωμα. Είναι συμπεριφορά αυτή, να με βρίζει μέσα στη Βουλή;», φέρεται να δήλωσε ο Κ. Φλώρος, σύμφωνα με τον Alpha.

 

 

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις ο Β. Γραμμένος

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για προληπτικές εξετάσεις, μετά το πρωτοφανές επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να προβεί σε δήλωση για το συμβάν.

Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ο Βασίλης Γραμμένος

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και καταθέτει στο πλαίσιο της δικογραφίας η οποία σχηματίστηκε.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω