«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Παράλληλη αγάπη” που φέρει την υπογραφή του Κώστα Μηλιωτάκη και κυκλοφόρησε τόσο με την φωνή της Χριστίνας Σάλτη όσο και με εκείνη της Ανδρομάχης.

Η τελευταία, μάλιστα, κυκλοφόρησε το τραγούδι χωρίς να έχει πάρει τα δικαιώματα από τον δημιουργό Κώστα Μηλιωτάκη, ο οποίος έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σημειώνοντας πως αν δεν το αποσύρει, θα κινηθεί νομικά.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Breakfast @Star, με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει:
«Θέλετε να μπω στην ψυχολογία της Χριστίνας; Γιατί μπορώ πολύ εύκολα να το κάνω. Είναι να βγάλω ένα τραγούδι, έχω πάρει τα δικαιώματα εδώ και έναν χρόνο, το δουλεύω, έχω μπει στούντιο… και τώρα το ακούω όλο και περισσότερο από μία άλλη τραγουδίστρια και αυτό δεν έχει στοπ. Εγώ θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ».

«Το μεγαλύτερο λάθος των τραγουδιστών χρόνια τώρα είναι ότι δεν αναφέρουν τους δημιουργούς. Τα τραγούδια δεν μας ανήκουν» ανέφερε λίγο μετά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε η τοποθέτηση του δημιουργού, της Χριστίνας Σάλτη καθώς και της Άντζυς Σαμίου.

Αμέσως μετά, η Ελένη Χατζίδου προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις διευκρίνισε, «Δεν θέλουμε να χτυπήσουμε την Ανδρομάχη, δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν. Καλά έκανε η κοπέλα, όλοι μας έχουμε τραγουδήσει κομμάτια πολλών. Από τη στιγμή που κάποιος σου βάζει στοπ, γιατί νευρίασε που δεν τον ανέφερες, πρέπει να το σταματήσεις».

Περισσότερα Εδω