Με αφορμή τη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι «πολλά πράγματα από αυτά που ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα του φαίνονται παράξενα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρζόγλου, που είναι φίλος με τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών που έχει καταγγελθεί από την ηθοποιό για βιασμό, υποστήριξε: «Ξέρω τη δύναμή του και το ποιόν του. Έχουμε περάσει μαζί τα ‘Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά’, μετά την ‘Εκτέλεση του Ίωνα Δραγούμη’, έχουμε ζήσει σε διάφορες περιοχές… Έχω μία προσωπική γνώμη για τον σκηνοθέτη. Όταν είχα εγώ μία περιπέτεια υγείας, ο σκηνοθέτης ήρθε μαζί με τον γιο του στο σπίτι μου. Τον ξέρω από το 1992.

Ξέρω πολλά πράγματα για το ποιόν του σκηνοθέτη, δεν ξέρω το ποιόν της κατγγέλλουσας αλλά πάρα πολλά πράγματα μου φαίνονται παράξενα, από αυτά που ισχυρίζεται. Στο metoo τα θύματα είχαν την ευκαιρία να πούνε τι τράβηξαν, αλλά νομίζω ότι συμπαρέσυρε και κάποιες κοπέλες που βρήκαν την ευκαιρία μέσα από το γενικότερο κλίμα του metoo να εκδικηθούν για κάτι. Αυτό είναι το πραγματικό revenge».

«Να πιστέψω εγώ ότι ξυπνάει κανείς και βρίσκει τον άλλον πάνω του; Δε μπορώ να το φάω. Ό,τι δε μπορώ να κάνω εικόνα, δεν το πιστεύω. Διαφωνώ με τον σκηνοθέτη που αποχώρησε από τη σειρά, επειδή κάποιος τον κατηγόρησε» πρόσθεσε ο Κώστας Αρζόγλου για τους ισχυρισμούς της γνωστής ηθοποιού που κατήγγειλε τον σκηνοθέτη για βιασμό.

Περισσότερα Εδω