«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που μου κάνατε με τη σημερινή βράβευση. Το έργο σας είναι πολύτιμο από το 2012, οπότε και ιδρύθηκε ο σύλλογος, καθώς έχουν ήδη αναδειχθεί πολλά νέα ταλέντα και έχουν διακριθεί σε αθλητικές διοργανώσεις εθνικού αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος, χαρίζοντάς μας πολλές επιτυχίες. Είμαι βέβαιος ότι η σημαντική προσπάθεια που γίνεται εδώ θα συνεχιστεί και οι διακρίσεις στο μέλλον θα είναι πολύ περισσότερες, κάνοντάς μας συνεχώς υπερήφανους. Όπως έχω τονίσει στο παρελθόν, είμαι βέβαιος ότι ο νομός μας τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στην εξαγωγή αθλητικών ταλέντων αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, απαιτείται η συλλογική προσπάθεια όλων μας. Από την πλευρά μου, σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, αρωγός στις προσπάθειές σας για την προώθηση του αθλητισμού στην πόλη και ευρύτερα στο νομό μας. Συγχαρητήρια στον Απόστολο Ιακωβάκη για την προσφορά του.»

Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας και πρώην μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Χρήστος Καπετάνος παρέλαβε το βραβείο του κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Λάρισας σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων της Λάρισας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης και τιμήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Καλαμπάκας, ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας, Γιάννης Κουρδής και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, Αντώνης Ζήλος.

Προηγήθηκε η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έλαβε χώρα παρουσία αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, των γονέων των μικρών αθλητών και των προπονητών. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίδειξη taekwodo και ρυθμικής γυμναστικής, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων το 2022 αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, σε διοργανώσεις και πρωταθλήματα εθνικού και πανευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω