Με αφορμή την κόντρα του Δημήτρη Μακαλιά με τον Δημήτρη Παπανώτα, ο Βαγγέλης Περρής έκανε το δικό του σχόλιο, απαντώντας παράλληλα και στην Κατερίνα Καινούργιου που είχε κάνει λόγο ότι για μισογυνισμό.

«Τον τελευταίο καιρό ακούμε από πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ότι ‘εγώ δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς’ και μετά ασχολούνται για μισή ώρα. Το θέμα είναι ότι έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος που δεν ενδιαφέρει κανέναν και οι άνθρωποι της τηλεόρασης, έχουν κληθεί να κάνουν αυτή τη δουλειά για να σχολιάζουν διάφορα γεγονότα και όχι τους εαυτούς τους. Όχι για να λένε πόσο κακοί είναι οι άλλοι και πόσο καλοί είμαστε εμείς. Και πολλές φορές να προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα στα λεγόμενά τους ή χαρακτηρισμούς που ποτέ δεν έχουν ακουστεί» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

«Τα συμπεράσματά μας είναι ότι συνήθως αυτά που λέγονται βασίζονται σε παραφράσεις, χρησιμοποιούνται βαρείς χαρακτηρισμοί ανύπαρκτης βαρύτητας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που κάνει ένα αστείο και ξαφνικά βγαίνει ότι είναι αντιφεμινιστής ή μισογύνης… Είναι πολύ βαριά πράγματα για να τα λέμε και θα πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος και συνέχισε με αναφορές στη Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε απαντήσει πριν από μερικές ημέρες στον διάλογο όλο νόημα για τα γεμίσματα με μία ανάρτηση στο instagram

Απάντηση στον διάλογο όλο νόημα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha αναδημοσιεύοντας τη σχετική είδηση το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, έγραψε: «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο… Κρίμα…» και χρησιμοποίησε emoji με εμετό.

Δες το post της Κατερίνας Καινούργιου:

Τι είχε συμβεί; Ο Βαγγέλης Περρής είπε στον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής: «Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;», με τον παρουσιαστή να απαντά: «Έχω βγάλει τα… τέτοια. Γι’ αυτό».

Ο διάλογος προέκυψε μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου στη χθεσινή Super Κατερίνα: «Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα».

Περισσότερα Εδω