Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Λάρισας, με πλήθος νέων συμμετεχόντων την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν ιδέες και ευχές για τη νέα χρονιά, θέτοντας νέους στόχους και προοπτικές.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λαρισαίων κος Θανάσης Μαμάκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων κα Γαρυφαλλιά Καρυστιανού-Γκολφινοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Δεληγιάννης (εκ μέρους της Μείζονος Αντιπολίτευσης του ΔΣ Δήμου Λαρισαίων).

Ακόμη, την εκδήλωση χαιρέτισαν με επιστολή στο προεδρείο του ΔΣ Νεολαίας οι Βουλευτές Ν. Λάρισας που το κοινοβουλευτικό τους έργο δεν τους επέτρεψε να είναι μαζί μας, κος Χρήστος Κέλλας, κος Χρήστος Καπετάνος, κος Μάξιμος Χαρακόπουλος, κος Βασίλης Κόκκαλης, κα Ευαγγελία Λιακούλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πρασίνου κος Χρήστος Τερζούδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κος Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Εξωστρέφειας και Πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου κος Φώτης Τζατζάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κος Βαγγέλης Παπαλέξης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Στρατηγικού Σχεδιασμού κος Κωνσταντίνος Καλόγηρος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Φροντίδας Αδέσποτων & Δεσποζόμενων Ζώων κα Ευρυδίκη Γούλα και η προϊσταμένη του τμήματος υποστήριξης πολιτικών οργάνων του Δήμου Λαρισαίων κα Αναστασία Μπρούμα.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεολαίας κος Φίλιππος Μακρίδης.

Η βασιλόπιτα ήταν μια ευγενική χορηγία του Κέντρου Εκδηλώσεων «Palladium».

Το δώρο το οποίο και παρέδωσε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στον τυχερό, ήταν ένα κόσμημα (Χειροποίητο μενταγιόν από ασήμι 925 με αντίγραφο νομίσματος), μια ευγενική χορηγία του κοσμηματοπωλείου

«Χειροποίητο Κόσμημα – Καρυώτης Γεώργιος».

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το ΔΣ Νεολαίας προχώρησε στην μηνιαία συνεδρίαση του.

Πριν την έναρξη της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα και τις οικογένειες τους, του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω