Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο 40χρονος Dj μετά την καταγγελία από 27χρονο μοντέλο –  πρώην σύντροφό του.

«Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα, σαν να μου έπεσε τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνεται στα χέρια ο πρώην μου με τον νυν, πήγα να τους χωρίσω. Με ξαναχτύπησε, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Ο νυν μου δεν τον χτύπησε, τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, απλά ο πρώην μου ήθελε να του δαγκώσει το αφτί και να του κόψει κομμάτι» δήλωσε στη Μάρω Κανελλάκη και στο T-live το 27χρονο μοντέλο.

Η εκπομπή T-live, μετά την καταγγελία για τον έντονο καβγά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας στη Γλυφάδα, παρουσίασε τα απειλητικά μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 40χρονος στο μοντέλο.

«Μωρή (…), ξεφτυλισμένη, (…), τελευταία, (…), (…). Μη γυρίσεις στην Αθήνα και εσύ και το άλλο το (…) θα σας σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Θα σας (…) και τους δύο, (…)», φέρεται πως ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος, με το οποίο ο DJ εξαπολύει ευθείες απειλές προς το μοντέλο.

Η Βασιλική Καμηλάρη, δικηγόρος μοντέλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Της επιτέθηκε ξαφνικά χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός, τίποτα. Αυτό που είχε προηγηθεί ήταν ένα απειλητικό μήνυμα – ηχογραφημένο. Εκτόξευε απειλές για τη ζωή της και τη σωματική της ακεραιότητα προς την ίδια και τον σύντροφό της», ανέφερε αρχικά η συνήγορος του μοντέλου, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε το ηχητικό μήνυμα.

Ο γνωστός Dj μετέβη με τον συνήγορό του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη στην ανακρίτρια, όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, με τη δικάσιμο να ορίζεται για τις 23 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με το μοντέλο, ο λόγος της επίθεσης ήταν η ζήλια από τον γνωστό Dj.  «Έμαθε ότι πήγα ταξίδι με τον φίλου μου και μου έστειλε να μην τολμήσουμε να γυρίζουμε στην Ελλάδα γιατί θα μας σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια».

Ο 40χρονος φέρεται να επιτέθηκε και στον νέο σύντροφο της 27χρονης δαγκώνοντάς τον στο αυτί, όπως δήλωσε ο ίδιο στην κάμερα του T-live.

Περισσότερα Εδω