Η Μαρίνα Σάττι έδωσε χθες το παρών στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη και αποκάλυψε πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

«Έχουμε τελειώσει την χορογραφία, βέβαια μέχρι και προχθές ο χορογράφος έκανε αλλαγές. Το έχει πάρει πολύ πατριωτικά και αυτός. Νιώθω αυτοπεποίθηση και με το πώς έχουν πάει τα πράγματα μέχρι τώρα, το πώς έχει εισπράξει και ο κόσμος το τραγούδι και πιστεύω στη σκηνική μας παρουσία. Υπάρχει ένα πολύ μικρό κοινό μέρος με τη χορογραφία του βίντεο κλιπ, όλο το υπόλοιπο όμως είναι καινούργιο.

Όπως και το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες, δηλαδή θα δείτε και στιγμές που είμαι και πιο μόνη μου, πιο μαλακές, αλλά και στιγμές που είμαστε όλοι μαζί και τα σπάμε. Το attidude που υπάρχει στο βίντεο κλιπ, αυτό θα δείτε και στη σκηνή. Το ρούχο δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη» αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι για τη σκηνική της παρουσία.

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία. Η Ελλάδα και Κύπρος στηρίζουν η μία την άλλη» τόνισε η Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα Εδω