Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» με σκορ 1-0 πήρε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Μπορεί να μην ήταν ανώτερη και να μην είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, όμως η Λαμία έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα του Αστέρα. Το αυτογκόλ του Γκαρθία στο 27ο λεπτό ήταν αρκετό για να φέρει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην 8η θέση με εννέα βαθμούς.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο, πιέζοντας για να «ανοίξουν» το σκορ. Χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία έως το 20′, η Λαμία ανέβασε την πίεσή της και δεν άφηνε την ομάδα του Ράσταβατς να αναπτυχθεί. Στο 27ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους ουσιαστική επίθεση στον αγώνα. Σκόρερ ήταν το δεξί μπακ του Αστέρα, Ρουμπέν Γκαρθία, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι Τριπολιτσιώτες είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Μπενίτο στο 45′ από εξαιρετική σέντρα του Ατιένθα. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να βρουν στόχο και πήγαν στα αποδυτήρια όντες πίσω στο σκορ με 1-0.

Στο 55′ ο Ριέρα απείλησε από πλάγια θέση στην αριστερή πλευρά όμως ο Γκαραβέλης του είπε «όχι». Οκτώ λεπτά αργότερα η Λαμία είχε την μεγαλύτερή της φάση στο ματς βγάζοντας υποδειγματική αντεπίθεση όμως ο Τσιφτσής απέκρουσε την κεφαλιά του Ταϊρόν. Στη συνέχεια ο Αστέρας πήρε μέτρια και ουσιαστικά «έκλεισε» την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στην εστία της. Εν τέλει, το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ και οι Λαμιώτες «απέδρασαν» από την Τρίπολη με σκορ 1-0.

Περισσότερα Εδω