Καθαρές απαντήσεις για το μέλλον τους αιτούνται οι πληγέντες από τις πλημμύρες αγρότες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής στον κόμβο Πλατυκάμπου όπου από την περασμένη Τετάρτη έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους, ενώ για λίγα λεπτά έκλεισαν συμβολικά τον ΠΑΘΕ πηγαίνοντας πεζοί στο σημείο, ενώ εκεί βρίσκεται και η Τροχαία ρυθμίζοντας την κυκλοφορία η οποία διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

Οι αγρότες ζητάνε συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών θέλοντας να πάρουν απαντήσεις για τα προβλήματα που τους ταλανίζουν, καθώς πολλοί έχουν απωλέσει όχι μόνο τα χωράφια τους, αλλά και τα σπίτια τους. «Υπάρχουν πολλοί άστεγοι άνθρωποι από τα παρακάρλια χωριά» τόνισε ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος ο οποίος βρέθηκε στον Πλατύκαμπο, τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό των αγροτών και πως πρέπει όλοι μαζί να πιέσουν την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις και λύσεις.

Ακόμη πιο σκληρός στις δηλώσεις του ήταν ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι «τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά». Ειδικότερα σημείωσε πως: «Δεν ξέρουμε τι να σας πούμε, πραγματικά, δεν παίρνουμε ενημέρωση. Τα προβλήματα είναι πολλά, δεν πάμε καθόλου καλά. Θα χρειαστούμε και εμείς να έχουμε εσάς δίπλα μας γιατί και εμείς έχουμε να δώσουμε μεγάλους αγώνες. Ενωμένοι μόνο αν διεκδικήσουμε, θα έχουμε αποτέλεσμα. Δεν μας σώζει τίποτα άλλο μόνο αν βγούμε στους δρόμους για να διεκδικήσουμε».

Εξάλλου προηγουμένως σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αλληλεγγύης από φορείς του Νομού Λάρισας, στον κόμβο Πλατυκάμπου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Μπλόκων.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Καραλούλης – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω