Με 14 νέους παίκτες στο ρόστερ της, την ομάδα να πηγαίνει αρκετά καλά και τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό να έχει στερήσει αρκετό… ρευστό από τα ταμεία, δύσκολα θα κινηθεί η ΑΕΚ για παίκτη τον Ιανουάριο.

Στην ούτως ή άλλως δύσκολη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Ένωση έχει το «ραντάρ» της σε λειτουργία, αλλά θα δραστηριοποιηθεί μόνο για κάποια εξαιρετική περίπτωση. Για κάποιον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει τη διαφορά.

Έτσι, αυτό που ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα κανενός είδους «μεταγραφική λίστα» και πως όσα σενάρια έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφές θα γίνει σε συνάντηση των υπευθύνων (Παπαδημητρίου, Κονέ) με τον Αργύρη Γιαννίκη και θα αφορά το ενδεχόμενο εξαιρετικής περίπτωσης, το οποίο αναφέραμε.

Εκεί που θα δραστηριοποιηθούν, ωστόσο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι στην εύρεση λύσης με παίκτες που δεν υπολογίζονται, όπως ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Έτσι θα αναζητηθεί τρόπος να απαλλαγεί ο σύλλογος από τα συμβόλαια των δύο πρώτων, ενώ και για τον «Μπάκα» είναι δεδομένο ότι αμφότερες οι πλευρές σκέφτονται το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω