Την αγανάκτησή τους για τα προβλήματα που παραμένουν μετά την πλημμύρα του περασμένου Σεπτεμβρίου εξέφρασαν σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης (παλιών και νέων) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν στην πλατεία του οικισμού κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «κρατική αδιαφορία».

«Οι αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί σε όλους. Έχουν εξαιρεθεί στο σύνολό τους τα υπόγεια, όπου καταστράφηκε πολλών χιλιάδων ευρώ οικοκατασκευή. Ταυτόχρονα, δημοτική και περιφερειακή αρχή μας «δουλεύουν», καθώς απαλλαγές που θα έπρεπε να έχουν πλημμυροπαθείς, δεν υπάρχουν.

Επίσης, υφίσταται τρομερή καθυστέρηση στην κατάσταση των υποδομών. Μιλάμε για τους δρόμους, τον εξωτερικό χώρο και τις εισόδους πολυκατοικιών» σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Σχετικά με το θέμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου που απασχόλησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας υπογράμμισε πως «προφανώς μας θεωρούν βάρος για τη λειτουργία του». «Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι παρά την κόπωση οκτώ ολόκληρων μηνών δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους έως ότου λυθούν τα προβλήματά μας» κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Βασίλης Καραλούλης – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω