Απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών ο Ιωάννης Μπλιάτσιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Νίκαιας Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών ο Ιωσήφ Χαρακόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Κοιμητήριο) στα Βούναινα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ιών ο Ευθύμιος Τζιότζιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο Ευάγγελος Λιάπης, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάιρσα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 87 ετών η Βάια Κ. Παππη, στις 12 το μεσημέρι από τον τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 87 ετών ο Γιώργος Κ. Χαρισούλης, στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στη Νίκαια.

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών η Χρυσούλα Λέλλη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω