Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Γιάννης Γαλανούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Νικόλας Λυγούρας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Ιωάννης Σπυρόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ομορφοχωρίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Αντώνιος Βουλγαράκης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών ο Μιχαήλ Διψάνας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργετού.

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών η Μαρία Κόκκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Βερδικούσια Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω