Είκοσι λεπτά άντεξε ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, καθώς αμέσως μετά ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη με 2-1 με συνοπτικές διαδικασίες πετυχαίνοντας στο 22’ το 1-0 με τον Καμαρά και δέκα λεπτά αργότερα (31’) διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μασούρα (2-0). Ένα λεπτό νωρίτερα (30’) ο Ελ Αραμπί έστειλε (δις) τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 51’ ο Καμαρά είχε και αυτός σουτ στο δοκάρι. Σουτ στο δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ στο 58’ με τον Μιχαηλίδη, ενώ ο Μουργκ στο 81′ μείωσε στο τελικό 2-1.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 21 ο λεπτό  όταν ο Εσίτι έκανε τραγικό λάθος ο Ρέαμπτσιουκ έκλεψε τη μπάλα τροφοδότησε τον Καμαρά και με σουτ (η μπάλα άλλαξε πορεία καθώς κόντραρε στο πόδι του Βαρέλα) άνοιξε το σκορ για τα 1-0. Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και στο 28’ το σουτ του Καμαρά έφυγε μόλις έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ελ Αραμπί με διπλή προσπάθεια έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δοκάρια (σουτ στο κάθετο, κεφαλιά στο οριζόντιο και έξω).

Στο επόμενο λεπτό (30’) ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του καθώς από λάθος πάλι του Εσίτι ο Καμαρά πάσαρε στον Μασούρα που πλάσαρε για το 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και τρίτο δοκάρι στο 50’ σε σουτ του Καμαρά, ενώ στο 58’ ο ΠΑΟΚ που ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος είχε δοκάρι σε σουτ του Μιχαηλίδη. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει τρόπο να μειώσει το σκορ και το πέτυχε στο 81’ με τον Μουργκ που νίκησε από κοντά τον Βάλτσικ (2-1)

Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτέκιν (Γερμανία)

Κίτρινες: Ελ Αραμπί – Σίντκλεϊ, Μπίσεσβαρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83΄ Κούντε), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (59΄ Τικίνιο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (60΄ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59΄ Μιτρίτσα – 79΄ Μουργκ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59΄ Σβιντέρσκι)

Περισσότερα Εδω