Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ιωνικού με τον ΟΦΗ στη Νεάπολη με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 13’ απείλησαν με το σουτ του Κιάκου αλλά ο Μπαλογιάννης έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ. Ακριβώς στο 15’ ο Επασί μπλόκαρε την κεφαλιά του Ρομαό. Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές μετά το εικοσάλεπτο και έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν από λάθος του Χουτεσιώτη, ο Τσιλιανίδης σούταρε από πολύ καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 24’ και στο 30’ ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τα σουτ των Ντουρμισάι και Φελίπε.

Ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ στο 48’ με τον Μπαλογιάννη, αλλά ο Επασί κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 65’ ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τουράμ που μπλόκαρε ο Επασί με δεύτερη προσπάθεια. Ο κίπερ του ΟΦΗ έκανε νέα μεγάλη επέμβαση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92’) σε κεφαλιά του Μάναλη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρινάκης έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Κίτρινες: Μάντζης, Ντάλσιο – Μαρινάκης, Νέιρα, Φελίπε

Κόκκινες: Νέιρα (90΄+4 δεύτερη κίτρινη)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (55΄ Τουράμ), Κάνιας (82΄ Πλατέλλας), Μάντζης (77΄ Μάναλης)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Νέιρα, Βούρος, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι (31΄ Μπουζούκης), Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (71΄ Λάμπρου), Φελίπε, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

 

Περισσότερα Εδω