Εξιτήριο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία έμεινε σχεδόν δέκα μέρες στο νοσοκομείο. Το γνωστό μοντέλο από την πρώτη στιγμή, γνωστοποίησε την περιπέτεια με την υγεία της, εκφράζοντας ανοιχτά την ανησυχία της.

Το TLIFE λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή της στο σπίτι, μίλησε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη περιγράφοντας όλο το χρονικό από τους έντονους πόνους, μέχρι την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την αγωγή που ακολουθεί αυτό το διάστημα.

«Έζησα εφιαλτικές μέρες. Αλήθεια, δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασα. Ήταν όλα σαν ένα άσχημο όνειρο. Βρέθηκα με πυελονεφρίτιδα, (λοίμωξη στα νεφρά). Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό όταν ξύπνησα με έντονους πόνους,  στη συνέχεια η κατάσταση χειροτέρεψε, δεν μπορούσα να κουνηθώ», περιγράφει για όσα έζησε.

«Εκείνη την ημέρα ήρθε η Ιωάννα Τούνη στο σπίτι μου, εκείνη μου έφερε φάρμακα, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Παράλληλα είχε και δέκατα πυρετό, όταν όμως έφτασα 39,6 ο σύντροφός μου κατάλαβε πρώτος ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Είχα γονατίσει από τους πόνους, δεν μπορούσα να περπατήσω. Πατούσα το δεξί μου πόδι κάτω και ένιωθα σαν να μου κάρφωνε κάποιος μαχαίρι στο πόδι. Είχα φρικτούς πόνους», θυμάται για όσα βίωσε πριν μπει στο νοσοκομείο.

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο και η φαρμακευτική αγωγή

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο και με είδε ο γιατρός, αμέσως κατάλαβε τι συνέβη. Πήγα για εξετάσεις και μου ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να γίνει εισαγωγή. Ξεκίνησα με μια αρκετά επιθετική θεραπεία προκειμένου να έχω άμεσα αποτελέσματα. Τα φάρμακα ήταν πολύ δυνατά, μου παίρνανε κάθε μέρα αίμα, για να βλέπουν τους δείκτες. Δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα, είμαι όμως σε καλύτερο στάδιο, συνεχίζω αγωγή και εκτός νοσοκομείου για τις επόμενες ημέρες. Έχουν περάσει οι πρώτες δέκα κρίσιμες μέρες, μένουν άλλες δεκαπέντε για να ολοκληρωθεί η αγωγή», λέει για την κατάσταση της υγείας της.

Όσο για σχόλια ότι κόλλησε κορονοϊό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη για άλλη μια φορά διαψεύδει τις φήμες για την υγεία της: «Γίνεται να ήμουν στο νοσοκομείο με κορονοϊό και να το έκρυβα; Την ώρα που στο δωμάτιο έμπαιναν και έβγαιναν οι δικοί μου άνθρωποι;»

Η σημασία της πρόληψης

«Θέλω να τονίσω τη σημασία της πρόληψης. Δεν πρέπει μόνο να γνωρίζουμε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αλλά και γενικότερα για την υγεία μας, άνδρες, γυναίκες όλων των ηλικιών. Με αφορμή τη δική μου περιπέτεια έλαβα πολλά μηνύματα από γυναίκες που μου είπαν ότι πέρασαν πυελονεφρίτιδα. Η πρόληψη σώζει τα πάντα, πρέπει να πηγαίνουμε και να ελέγχουμε τον εαυτό μας. Αν αφήσεις κάτι, θα επιδεινωθεί και μπορεί να πάθει κάτι πάρα πολύ κακό που θα φέρει βαριές επιπτώσεις, ακόμη και να το πληρώσεις με την ίδια σου τη ζωή».

Ο φύλακας άγγελός της – Οι δηλώσεις για τον σύντροφό της

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο. Αυτό είναι υπέροχο για μένα, σε μια σχέση να μπορείς να έχεις μια άριστη επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η αγάπη μόνο δεν φτάνει.  Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο έντονα το συναίσθημα της αγάπης.  Νιώθω την αγάπη του δίπλα μου και ένα τόσο έντονο συναίσθημα δεν έχω ζήσει με άλλον άνδρα».

«Στο παρελθόν ίσως επειδή ήμουν πιο μικρή, άφηνα να φανούν περισσότερα πράγματα τα οποία πλέον δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να προβάλουμε μέσα από τα social media. Περνάμε πολύ καλά οι δυο μας και φροντίζουμε να κρατάμε τις δικές μας στιγμές εντός σπιτιού», παραδέχεται.

Όσο για την ξαφνική αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US: «Επειδή η Ιωάννα έχει ακούσει πάρα πολλά στο παρελθόν, αυτή τη φορά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ακουστούν κακόβουλα σχόλια. Όταν δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου και τι μπορεί να κρύβει ο καθένας μέσα του, καλό είναι να μην κρίνεις. Είμαι πάντα δίπλα της, εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε σύντομα όλα καλά», εξομολογήθηκε στο TLIFE.

Περισσότερα Εδω