Η Άννα Βίσση, η αγαπημένη Ελληνίδα σταρ και η ανατρεπτική μπάντα της, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από τη Θεσσαλονίκη για να μας χαρίσουν τα απόλυτα parties του φετινού χειμώνα!

Μετά από την καλοκαιρινή της επιτυχημένη περιοδεία, που ξεκίνησε από Αυστραλια και Αμερική και συνεχίστηκε σε Ελλάδα και Κύπρο μετρωντας περισσότερες από 50 συναυλιες, η Άννα Βίσση και οι φίλοι της ξαναγράφουν ιστορία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Rock glam ενέργεια, πάθος, λάμψη, αισθησιασμό, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα Βίσση με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους εμάς.

Το πρόσφατο single «Αίμα», που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας και κυκλοφορεί από την Panik Gold, συνεχίζει την μεγάλη επιτυχία του. Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως, άγγιξε τις καρδιές του κόσμου, ενώ έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των charts. Παράλληλα, τονmusic video έγινε top trend στο YouTube και μετρά πάνω από 5,5 εκατομμύρια views σε περίπου 4 μήνες.
Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και ξεκινούν από τις 7 Οκτωβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Άννα Βίσση και οι μουσικοί της βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη και κάνουν εντατικές πρόβες με την πρόβα τζενεράλε να είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ.. Μάλιστα, η καταξιωμένη τραγουδίστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σχεδόν… απευθείας από την Κύπρο, όπου όλο τον προηγούμενο μήνα έκανε sold out εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο.

Περισσότερα Εδω