Εκπληκτική ήταν η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο όπου πέτυχε τρία τέρματα και νίκησε τον Παναιτωλικό μ ε3-0 στη πρεμιέρα των πλέι-άουτ της Super League. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Βασιλακάκης (24’), Ντέλετιτς (27’) και Ρόμανιτς (43’).

Στη πρώτη φάση που δημιούργησε η Λαμία άνοιξε το σκορ. Στο 24’ από σέντρα του Ντέλετιτς και κεφαλιά του Βασιλακάκη έγινε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα (27’) η Λαμία διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ντέλετιτς να βρίσκει δίχτυα για το 0-2. Στο 43’ η Λαμία χτύπησε και τρίτη φορά με τον Ρόμανιτς που πλάσαρε τον Μελίσσα για το 0-3.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και στο 46’ έχασε ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Βέργου που απέκρουσε ο Επασί. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και το σε βάρος τους 0-3 δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Ντίας – Ρόμανιτς, Σκόνδρας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα (66΄ Ταχάρ), Μεντίνα (46΄ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Εντινγκά, Ντάλσιο (46΄ Τσιγγάρας), Ντίας, Μάζουρεκ (46΄ Βέργος), Αριγίμπι, Καρέλης (70΄ Αζαντί)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78΄ Τζέιμς), Ντέλετιτς (88΄ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Βασιλακάκης (68΄ Μπιάρνασον)

Περισσότερα Εδω