Ο Άγγελος Πουλής είναι ένας από τους παίκτες που μπήκαν στο Survivor την Κυριακή 13/2 και παρά τις λίγες ημέρες που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, 

O ίδιος, κατά την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε πως έχει μάθει να αγωνίζεται ως μονάδα και όχι ως μέλος μιας ομάδας, ενώ τα εμπόδια στους στίβους μάχης του Survivor είναι για εκείνον, όπως λέει, μια απλή… προπόνηση.

Ποιος είναι ο Άγγελος Πουλής

Ο Άγγελος Πουλής γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 38 ετών. Έχει σπουδάζει μουσική τεχνολογία και ηχοληψία, στην πορεία όμως αποφάσισε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για εκείνον, είναι πολυάσχολος, καθώς ασχολείται με την υποκριτική, είναι κασκαντέρ ενώ εδώ και 14 χρόνια είναι επαγγελματίας παρκουρίστας.

Η ταινία του πρωτοπόρου Γάλλου παρκουρίστα Νταβίντ Μπελ, «Banlieue 13» αποτέλεσε το έναυσμά του για να ασχοληθεί με το άθλημα. «Μόλις είχα τελειώσει τον στρατό όταν είδα την ταινία και είπα: “Αυτό θέλω να κάνω”. ;Aρχισα, λοιπόν, να το ψάχνω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή Στη φωλιά των Κου Κου.

 Ο 38χρονος λατρεύει τον αθλητισμό και κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, μεταξύ αυτών, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, το τένις, την κολύμβηση και το skateboard.

Ο παίκτης των Μαχητών πριν από λίγα χρόνια πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει από την Ελλάδα στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό του και να συνδυάσει την υποκριτική με το παρκούρ.

Τα τελευταία 6 χρονιά λοιπόν ζει στο Λος Άντζελες. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και σε διαφήμιση, σε παραγωγή του Μπεν Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον.

Με τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον συνεργάζεται για ένα reality περιπέτειας που ονομάζεται «The runner». «Ο Ντέιμον έτυχε να βρίσκεται για λίγο στα callbacks της οντισιόν μαζί με τον σκηνοθέτη Τομ Χούπερ, που έκανε το cast. Μας είχαν μαζέψει για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε και το 85% του eye contact του σκηνοθέτη και του Ντέιμον ήταν προς εμένα. Ήταν εμφανές πως με προτιμούσαν, είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

Ο Άγγελος Πουλής μπορεί να είναι αρκετά δραστήριος, ωστόσο, ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως δεν έχει κάνει στη ζωή του ούτε camping, οπότε οι συνθήκες διαβίωσης στην παραλία είναι κάτι περισσότερο από πρωτόγνωρες για εκείνον. Παράλληλα είχε αναφέρει πως δεν αντέχει τη συμβίωση με νάρκισσους ανθρώπους και αυτούς που αγαπούν τις «πισώπλατες» μαχαιριές.

Περισσότερα Εδω