Το διήμερο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μουσική, παιδικές παραστάσεις, χορό, τραγούδι, παιχνίδι και πολλά δώρα για τους πρωταγωνιστές των ημερών, τα παιδιά, που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας από χθες Σάββατο, ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Πολλές χαρούμενες φωνούλες και ένα μεγάλο παιδικό πάρτι χάρισε μοναδικές στιγμές στους λιλιπούτιους Λαρισαίους.

Παρουσιάστηκε από το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής «Μελωδία», ένα πρόγραμμα με κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕΛΕ) χόρεψε παραδοσιακούς χορούς που έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το πρόγραμα Zumbα Zumba-kids, το πιο ευχάριστο, διασκεδαστικό, γεμάτο ζωντάνια και κέφι Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με την Zumba εκπαιδεύτρια Νατάσα Αλεξάνδρου, το ευχαριστήθηκαν όσο τίποτα άλλο τα παιδιά, ενώ τραγούδια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο με τον Χρήστο Παπαχρήστο, την Βασιλική Μακροδήμου και τον Αντρέα Ζαμπούλη γέμισαν με εορταστικές νότες την ατμόσφαιρα.

Τέλος, «οι μικροί ήρωες» σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, ξωτικά, Αϊ Βασίληδες έδωσαν το δικό τους ευχάριστο τόνο σε όλη την εκδήλωση.

Η καλύτερη πινελιά το μεσημέρι της Κυριακής, ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω