Με μεγάλη έκπληξη έγινε γνωστό χθες Παρασκευή 31/3 ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. 

Ο καταξιωμένος φωτογράφος και η καλλονή make up artist κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη επτασφράγιστο μυστικό, με την Ανίτα Μπραντ να φέρνει χθες το πρωί στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Happy Day.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου στην εκπομπή του Alpha.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο Happy Day ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η εγκυμοσύνη που κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή για εννέα ολόκληρους μήνες

 

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν τρία χρόνια και σίγουρα επιθυμούσαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Η όμορφη make up artist όλους αυτούς τους μήνες κατάφερε να κρατήσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προσέχει, ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

«Έχουμε περάσει όλες τις παραλίες της ανατολικής Αττικής, με καπέλα, σε στυλ Βλαχοπούλου, εγώ φόραγα μούσι αποκριάτικο. Δεν κάνω πλάκα» αποκάλυψε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Μιας και η δουλειά της Ανίτα Μπραντ είναι κατά κύριο λόγο τα social media, η ίδια προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να αποφεύγει τις ολόσωμες αναρτήσεις και περιοριζόταν να δείχνει μόνο τα make up look της. 

Δες τις φωτογραφίες που ανέβαζε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της:

Μπορεί η Ανίτα Μπραντ να έκρυβε την εγκυμοσύνη της, ωστόσο το πρόσωπό της έλαμπαν από ευτυχία!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω