Ο έγγαμος βίος φαίνεται πως ταιριάζει πολύ στην Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους ενώ το τελευταίο διάστημα, έχουν επιλέξει να αποστασιοποιηθούν, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και η ηθοποιός, μπορεί να έχουν ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους, με αρκετά ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παράλληλα όμως, φροντίζουν να τα συνδυάζουν ώστε να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

«Θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον, θέλουμε ο ένας να πηγαίνει μπροστά ο άλλος, να δημιουργεί και να κάνει αυτό που αγαπά. Το να μην υπάρχει νοσηρός και σκληρός ανταγωνισμός, αλλά σύμπνοια και σεβασμός είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν δύο άνθρωποι μαζί. Ο Κωστής με επέλεξε και τον επέλεξα γιατί συνυπάρχουμε όμορφα, γιατί γελάμε πολύ, γιατί ερωτευτήκαμε πολύ!», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πρόσφατα μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δείχνοντάς μας τα όμορφα τοπία που επισκέφθηκαν. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, πέρασε μοναδικές στιγμές με αγαπημένα του πρόσωπα ενώ όπως θα δεις και η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας δείχνουν μαγεμένοι με την Νέα Υόρκη. 

Δες τις φωτογραφίες 

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

 

Περισσότερα Εδω