Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου, στο οικογενειακό κέντρο Νεράιδα , την Κυριακή 29-01-2022

Τον κόσμο καλωσόρισε η Πρόεδρος κα Δήμητρα Τάσιου, η οποία απηύθυνε και τις καθιερωμένες ευχές,την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Βασίλειος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του κ. Λάμπρο Ζάρρα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Κολλάτος:

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου στην δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου κα Δήμητρα Τάσιου καθώς και στα μέλη του Δ.Σ για την σημερινή επιτυχημένη εκδήλωση (κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.)

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα χορευτικά τμήματα του Συλλογου που για ακόμη μια φορά εντυπωσίασαν το κοινό και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με την καθοδήγηση του επιτυχημένου χοροδιδάσκαλου κ.Βαγγέλη Μάγειρα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου είναι ένας πολύ επιτυχημένος και δραστήριος Σύλλογος και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια , με ατέλειωτες πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και με ενεργό ρόλο που διαδραματίζει προς όφελος της περιοχής και της κοινωνίας μας.

Από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σε αυτά τα νέα παιδιά και στο ΔΣ του Συλλόγου για να στηρίξουμε την προσπάθεια τους.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και σε όλους με υγεία και ευτυχία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω