Σε μια ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Καλοχωρίου. Μαθητές, γονείς και δασκάλες του σχολείου μοιράστηκαν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η γιορτή ξεκίνησε νωρίς το πρωί με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, τα οποία έψαλλαν οι μαθητές στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, στον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστο Κρικώνη, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γεώργιο Σαΐτη, και στους γονείς τους.
Σε όσους παρευρίσκονταν προσφέρθηκαν κεράσματα και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, αλλά και δώρα από τον Άη Βασίλη στα παιδιά.

Την επιμέλεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής είχαν η Διευθύντρια του σχολείου κα Ευσταθία Σαριμπαλίδου μαζί με τις δασκάλες.

Την ίδια μέρα, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης με τη δημοτική Αρχή δέχθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα πρώτα από τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. και στη συνέχεια από τη Φιλαρμονική της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών.

Έπειτα, παρακολούθησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μικρών μαθητών της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου.

Πράγματι, οι μικροί πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα ευφάνταστο σύγχρονο θεατρικό με θέμα: “Τα δώρα των Χριστουγέννων”.
Ακόμη, η χορωδία της Ε΄ τάξης έψαλλε τα κάλαντα και τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συνοδεία πιάνου από την δασκάλα μουσικής κα Κουγιώνη.

Στο τέλος της εκδήλωσης εμφανίστηκε ο Άη Βασίλης, ο οποίος προσέφερε δώρα σε όλους τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, επίσης ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Τεμπών πρόσφερε δωρεάν το βιβλίο της αστυνομικού κας Γκουτζολίκα “Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή” και αφορά στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Την εκδήλωση εκτός του Δημάρχου τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος π. Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Τεμπών, ο πρώην Δήμαρχος Νέσσωνος κ. Νικόλαος Γερογιάννης, η πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μαργαρίτα Παπαζαχαρία, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, και συγγενείς των μαθητών.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια του σχολείου κα. Σοφία Αρίδα και η δασκάλα της Β΄ τάξης κα. Αικατερίνη Δαούλα.

Σε όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση μοιράστηκαν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε: “Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις Διευθύντριες, στις δασκάλες και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και των δύο σχολικών μονάδων, αλλά και όσους/ες συνεργάστηκαν για την δημιουργία αυτών των Χριστουγεννιάτικων γιορτών. Ευχαριστώ τα παιδιά που συμμετείχαν και ευχαριστήθηκαν με την παρουσία τους τις γιορτές, καθώς και τους γονείς και συγγενείς των μαθητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω