Με αφορμή την ακρίβεια που “κατακαίει” τα λαϊκά στρώματα, σύσκεψη σωματείων & φορέων, συνδικαλιστών πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στην ισόγεια αίθουσα του κτιρίου του στη Λάρισα.

Με κεντρικό σύνθημα “Δεν πληρώνουμε ξανά τα δικά τους σπασμένα” το Εργατικό Κέντρο Λάρισας έκανε συζήτηση γύρω από την ακρίβεια που θεριεύει και από το νέο κύμα ανατιμήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. “Εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες στην πόλη μας δεν έχουν πια τη δυνατότητα να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, ενώ άλλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με συνεχείς διακανονισμούς και πολλές οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα με τα παιδιά τους να διαβάζουν με το κερί ή το φακό. Οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι εδώ και χρόνια και ταυτόχρονα η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία γιγαντώνονται” επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Τέλος, η συγκεκριμένη σύσκεψη έστειλε το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα καλώντας τους εργαζομένους στη μεγάλη γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτό/Βίντεο: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω