«Το έργο του Συλλόγου Γυναικών Μεσαγγάλων «Αρχαία Φίλα» είναι ελπιδοφόρο για την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του οικισμού. Η πρόεδρος, Κατερίνα Βογδοπούλου, με το ασίγαστο πάθος της για προσφορά αλλά και τα δραστήρια μέλη του συλλόγου έχουν δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής, αναπτύσσοντας αξιέπαινη δράση ως προς την προβολή του οικισμού, με τη διοργάνωση, ήδη, αρκετών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, με τη συνεπή και συνεχή παρουσία τους, προσπαθούν να δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην τοπική κοινότητα, δεδομένου ότι βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους καθημερινά. Τις συγχαίρω για την προσφορά τους και εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους. Προσωπικά θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του συλλόγου. Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.»

Τα παραπάνω τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Μεσαγγάλων «Αρχαία Φίλα» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κατάστημα της περιοχής.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνομίλησε επί μακρόν με την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου, όπου ενημερώθηκε για τις επερχόμενες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, αναφορικά με την πολιτιστική προβολή και ανάδειξη των Μεσαγγάλων. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «μόνον μέσω της δράσης ενεργών και δραστήριων πολιτών, οι τόποι αποκτούν «φωνή» και αναδεικνύεται η αξία τους». Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι επικουρικά και με τη δράση του συλλόγου, τα Μεσάγγαλα θα προωθηθούν περαιτέρω ως τουριστικός προορισμός όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Καπετάνος πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή, κατά την οποία πραγματοποίησε επαφές με κατοίκους και επαγγελματίες του οικισμού. Στη συζήτησή μαζί τους, τονίστηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας σχέσεων που βασίζονται στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, μεταξύ όσων ασχολούνται με τα κοινά και των πολιτών, προκειμένου να ακούγονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε τόπος και οι κάτοικοι του,  με στόχο την κατά το μέτρο του δυνατού επίλυσή τους

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω