Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έξω από το ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα, για την 5η Ημέρα Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Με τις προεγγραφές θα έχουν ξεπεράσει μέχρι χθες Παρασκευή τις 1.300, η εικόνα ήταν αναμενόμενοι αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι στην περιοχή που βρίσκονται στην ανεργία και επιζητούν διακαώς μία θέση στην αγορά εργασίας.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 επιχειρήσεις με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων της ΔΥΠΑ, θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων συνεχίζονται και σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ με στόχο να διευκολυνθεί η μετακίνηση ανέργων στην εκδήλωση, η ΔΥΠΑ θα παρέχει δωρεάν μεταφορά μεταξύ της Κεντρικής Πλατείας Λάρισας και του ξενοδοχείου Grecotel Larissa Imperial με το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, με ενδιάμεσες στάσεις και με συχνότητα δρομολογίων ανά τριάντα λεπτά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Το παρών θα δώσει ο διοικητής του Οργανισμού κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω