Σε ανακοίνωση για την μεταλλική καρδιά ανακύκλωσης που τοποθετήθηκε στο Στρατόπεδο Χατζηαναγνώστου προχώρησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Νομού Λάρισας. Αναλυτικά:

“Από τις 14 Δεκεμβρίου 2022 μια κατακόκκινη μεταλλική καρδιά ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών κοσμεί την είσοδο του Στρατοπέδου Χατζηαναγνώστου (303 ΠΕΒ), ξεκινώντας την εκστρατεία ανακύκλωσης του Συλλόγου μας.

Στόχος της εκστρατείας είναι η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών που θα προσφερθούν προς ανακύκλωση, ώστε το χρηματικό τους αντίτιμο να καλύψει τις ανάγκες των Στρατοπέδων του Νομού μας, σε προμήθεια κυρίως απινιδωτών καθώς και άλλων ειδών κοινωνικού χαρακτήρα.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευαισθησίας του Συλλόγου μας, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων φορέων στην Ελλάδα, κατασκεύασε 3 μεταλλικές καρδιές συλλογής πλαστικών καπακιών με στόχο να τοποθετηθούν στις μεγαλύτερες Μονά-δες του ΓΕΣ που εδρεύουν στο Νομό μας.

Οι καρδιές σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από το Συνάδελφο και μέλος του Σωματείου μας κ. Ευάγγελο Δήμου, ο οποίος με μεράκι και όπλο την τεράστια εμπειρία του στις μεταλλικές κατασκευές, υλοποίησε το εγχείρημα.

Ως Σύλλογος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια και τη Διοίκηση του 303 ΠΕΒ, για τη στήριξη του εγχειρήματος αλλά και για το χώρο που διέθεσε για την εγκατάσταση της κατασκευής.

Τέλος, καλούμε όλους τους Συναδέλφους (Πολιτικό και Στρατιωτικό Προσωπικό) να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τη συγκεκριμένη δράση, η οποία θα συμβάλει στη προμήθεια των σωτήριων αυτών μηχανημάτων, που θα εξοπλίσουν τις Μονάδες του Νομού μας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω