Στο Γ.Ν. Λάρισας παρουσιάστηκε η μερική ανακαίνιση της Β΄ Παθολογικής Κλινικής, η οποία περιλαμβάνει τον ελαιοχρωματισμό της. Τέτοιου είδους ανακαίνιση στη συγκεκριμένη Κλινική είχε να πραγματοποιηθεί από το Έτος 2004.

Η εν λόγω ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε υπό μορφή δωρεάς από τον κο Κωνσταντίνο Γκουντέλο για τις εργασίες και από την Εταιρεία Χρώματα Ψαλτούλης για τα υλικά ελαιοχρωματισμού, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το Παθολογικό Τμήμα έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό στο έργο του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού COVID 19 στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Η παρουσίαση έγινε από τον Διευθυντή της Κλινικής, κο Ιωάννη Γκαμπράνη και την Υπεύθυνη, κα Γεσθημανή Χατζηγεωργιάδου, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου, κου Γρηγόριου Βλαχάκη, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κας Αικατερίνης Σακελλαρίου και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κου Κωνσταντίνου Καρακούση.

Ο κος Βλαχάκης ευχαρίστησε τον κο Γκουντέλο για την ενίσχυση του Γ.Ν. Λάρισας με αυτή του την προσφορά, ο οποίος από την πλευρά του συνεχάρη τους ιατρούς και το προσωπικό της Κλινικής για τις υπηρεσίες τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω