Τον προημιτελικό Παναθηναϊκός-Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών όρισε σήμερα (29/3) εκ νέου η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, αλλά αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων». Μαζί με αυτό το παιχνίδι αναβλήθηκε και ο ημιτελικός της διοργάνωσης, όπου το «τριφύλλι» ή οι «κυανοκίτρινοι» θα αναμετρηθούν με το Λαύριο. Αντίθετα, έγιναν κανονικά οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί και ο άλλος ημιτελικός του Κυπέλλου, όπου ο Προμηθέας νίκησε στην παράταση 76-69 τον ΠΑΟΚ και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Τρίτη (27/4). Επίσης, η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα δώσει τον ημιτελικό με το Λαύριο τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4) και πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα (5 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Περιστερίου της Γ΄ φάσης (προημιτελικός αγώνας) του Κυπέλλου Ανδρών που είχε αναβληθεί θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη 27/04.

Ο νικητής του παραπάνω αγώνα θα αγωνιστεί με τον ΓΣ Κύμης (Λαύριο) για την Δ΄ Φάση (ημιτελικός αγώνας) στις 29/04 και ο Τελικός, (Ε΄ Φάση), θα διεξαχθεί στις 05/05/21 στο ΟΑΚΑ».

Περισσότερα Εδω