Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή τον εορτασμό των 107 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, αλλά και επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Ο Άρης μας συμπληρώνει φέτος 107 χρόνια Ιστορίας και αυτό που νιώθουμε όλοι όσοι υπηρετούμε τον Σύλλογο είναι περηφάνια και προσμονή για αυτά που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια.

Τα 107 χρόνια συμπίπτουν με την εδραίωση, πλέον, της ομάδας μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την αξία της βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και η αναγνώρισή της από όλη την φίλαθλη Ελλάδα μας γεμίζει με ικανοποίηση. Αλλά ξέρουμε ότι αυξάνει και τις ευθύνες μας.

Προχωράμε βάσει του πλάνου που έχουμε χαράξει με σταθερά και μεθοδικά βήματα. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Ο κόσμος μας να είναι βέβαιος ότι έρχονται καλύτερες μέρες, καλύτερα χρόνια.

Το μεγάλο μας όπλο είναι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Συλλόγου. Ενωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Οφείλουμε να είμαστε κοντά σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα.

Τέτοια μέρα κάθε χρόνο, νιώθουμε διπλή χαρά γιατί τα γενέθλια του Άρη συμπίπτουν με την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Μια μέρα ορόσημο για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Σήμερα συμπληρώνονται 200 χρόνια από τον απελευθέρωση της Ελλάδας και τιμούμε τη μνήμη των ηρώων προγόνων μας.

Στεκόμαστε με δέος και σεβασμό απέναντι στον αγώνα τους για την ελευθερία της πατρίδας μας. Το ’21 μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας σαν έθνος και σαν ανθρωπότητα. Ενωμένοι οι Έλληνες θα νικήσουμε ξανά. Αυτό είναι βέβαιο.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας! Χρόνια πολλά στον Άρη μας!».

Περισσότερα Εδω