Παρουσία και με τις ευλογίες του π. Νικολάου, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου κτηρίου όπου θα στεγάζεται ο Σύλλογος Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Πλατυκάμπου.

Το κτήριο, το οποίο είναι το πλέον κατάλληλο για την τρίτη ηλικία, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του σε νέο ανακαινισμένο χώρο επί της κεντρικής πλατείας. Ο νέος χώρος στον οποίο στεγάζεται είναι φωτεινός, άνετος, ευάερος, ευήλιος, με όλες τις ανέσεις και θα διευκολύνει την αναβάθμιση όλων των δραστηριοτήτων των ηλικιωμένων που αναπτύσσονται στο χώρο. Διακοσμήθηκε δε με μεράκι και ιδιαίτερο γούστο προσφέροντας μια «όαση» στη δύσκολη καθημερινότητα των δημοτών.

Πλήθος μελών του Συλλόγου μας έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου αναφέρθηκε στις πολλές και δυναμικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται από τα μέλη του Συλλόγου και στις λειτουργίες που υλοποιεί για τους ωφελούμενους η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τ. Τσινούλης και Κ. Φιλιππούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι. Κουκούτσης και Γ. Ακριβούλης, οι Πρόεδροι του Πλατυκάμπου και της Γαλήνης Γ. Νταλαμπύρας και Κ. Κατσικάρης και μέλη των ΤΣ των Κοινοτήτων Μ. Παναγή και Σ. Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω